Loading...

Free standard shipping from €150,- for all EU orders!

Brick by Brick
Return to overview

Brick by Brick

For the opening of Zinc in Roermond, south of the Netherlands, DOES was asked to create a center piece on an indoor brick wall. After getting a sense of the general vibe and colour setting he choose to use cement as the basis for his painting. The end result shows his preference for rough weatherworn textures combined with clean lines and sleek decors.

To give you some insight into what happens behind the scenes, we have started a collaboration with Slam the Flap to publish a series of short clips that show the production process of some of our projects. Check the video below.

More images of the final wall will follow soon.

Previous post
Next post
City Roermond (NL)
Country Netherlands